Anunțuri Știri

antreprenor@unatc 4.0

Din 2017, UNATC „I.L. Caragiale” susține dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților și absolvenților săi prin intermediul Societății Antreprenoriale Studențești.

Lansat în 2018, antreprenor@unatc este principalul proiect al SAS UNATC, finanțat de Ministerul Educației prin FDI, care încurajează inițiativele culturale din domeniul cinematografiei și al artelor spectacolului.


 Până în prezent, peste 10 proiecte teatrale și cinematografice scrise și implementate de studenți ai UNATC „I.L. Caragiale” au beneficiat de finanțare, suport tehnic și logistic. Câteva dintre proiectele SAS s-au bucurat de premii și participări la festivaluri naționale și internaționale.

În cadrul antreprenor@unatc 4.0, SAS UNATC desfășoară un concurs de proiecte dedicat studenților și absolvenților UNATC „I.L. Caragiale” București, a cărui perioadă de depunere este cuprinsă între 27 mai și 27 iunie 2022. În acest an se pune accent pe proiecte culturale și inițiative artistice cu caracter interdisciplinar, nemaifiind impuse domenii distincte. Aflați mai multe informații din regulamentul concursului.

ai o intrebare? contacteaza-ne prin email