Școala de duminică

prezintă noul program
„UNATC Alternativ”

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” București, încep o nouă sesiune de cursuri deschise publicului larg. Indiferent de vârstă sau pregătire, programul UNATC Alternativ – Școala de Duminică oferă tuturor șansa de a studia specializări din domeniul teatru și cinematografie într-un format de scurtă durată. Pentru al nouălea an consecutiv, UNATC rămâne dedicat pasiunii pentru artă, oferind oricui șansa unei pregătiri intensive, într-un mediu academic de excelență.

UNATC Alternativ este centrat pe cursuri intensive, eficiente din punct de vedere al timpului și cu un conținut bogat de cunoaștere aplicată. Conceptul este dedicat omului modern care dorește să-și dezvolte noi abilități creative, fără a se dedice statutului de student permanent. Am conceput UNATC Alternativ din dorința de a răspunde acestei nevoi printr-un program eficient, dedicat tuturor.

Cursurile sunt organizate în mai multe ședințe desfășurate în fiecare duminică. Programarea ședințelor va fi stabilită de către profesor împreună cu participanții.

La finalul cursului fiecare participant va obţine un atestat de absolvire eliberat de UNATC.

ȘCOALA DE DUMINICĂ este un proiect educativ destinat tuturor categoriilor de vârstă, indiferent de pregătirea profesională, girat de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ’’I.L.Caragiale’’. 

ȘCOALA DE DUMINICĂ oferă un cadru profesionist de pregătire teoretică şi practică celor care vor să dobîndească noţiuni elementare şi practici avansate în domenii în care, astăzi, se investeşte extrem de puţin în învăţămîntul românesc. 

ȘCOALA DE DUMINICĂ îşi propune să implementeze un model educaţional bazat pe câteva noţiuni de bază: accesul la cultură şi la noţiuni fundamentale din domeniile de referinţă teatru şi film, promovarea unor cursuri concepute interactiv, diseminarea informaţiilor de specialitate şi formarea unui mod de a gândi teatral şi cinematografic.

ai o întrebare? contactează-ne prin email