Anunțuri Masterclass

Masterclass Edgar Nistor 

Studenții de la actorie, licență, an III, au ocazia de a afla mai multe despre tehnica de casting într-un masterclass susținut de Edgar Nistor, alumni UNATC, la invitația doamnei profesor Andreea Vulpe.

În cadrul evenimentului, studenții vor învăța să fie relaxați în fața camerei și vor înțelege că a se expune sau a da o probă bună nu are legatură cu ceilalți, ci doar cu ei. Vor descoperi componentele implicate în cazul unui casting – planul emoțional, cel mental și relația cu camera, astfel încât să cunoască:
– ce sunt emoțiile, blocajele create de acestea, cum pot fi ele transformate și cum pot fi folosite în favoarea lor;
– că planul mental e legat de credințe (trebuie să arăt sau să fiu într-un fel etc.) și un dialog interior (ce spui tu despre tine când nu e nimeni de față);
– ce este camera pentru actor.

Edgar Nistor este actor, a terminat în 2007 la clasa prof. Ion Cojar. A fost la Sarajevo talent campus și Berlinale talent campus unde a lucrat cu directori de casting internaționali și a lucrat câțiva ani în diverse agenții de casting din RO (Central, CDF, Exit, Saga). Are acreditare în Coaching, este master NLP și a fost la diverse cursuri de inteligență emoțională.

ai o intrebare? contacteaza-ne prin email