Întâlnire cu actorul preferat - Șerban Pavlu

Despre casting cu Șerban Pavlu

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București are bucuria de a organiza și găzdui, alături de studenți și profesori, întâlnirea cu unul din cei mai cunoscuți actori de teatru și film din România, Șerban Pavlu. Tema de discuție propusă pentru această întâlnire este Castingul, cu toate posibilele sale declinări.

Evenimentul va avea loc joi, 13 mai, de la ora 14:00, în Sala „Ileana Berlogea”, din cadrul UNATC și este destinat exclusiv studenților UNATC. Întâlnirea va fi moderată de către Lect. Univ. Dr. Mihai Brătilă. 

Evenimentul face parte din seria „Întâlnire cu actorul preferat” și este organizat de Departamentul Relații Internaționale al UNATC. Universitatea noastră își propune astfel să realizeze un dialog viu între tânăra generație de artiști și nume consacrate din teatrul și filmul românesc. Încurajăm și susținem acest dialog, cu mutual beneficiu pentru ambele părți angajate. Educația teatrală și cea cinematografică nu se pot împlini fără cunoașterea reperelor actuale.

13

.05
ai o intrebare? contacteaza-ne prin email