Facultatea de Teatru

Anunț de cerere de ofertă SERVICII MASĂ - 80 PERSOANE proiect ROSE AG 338

Beneficiarul, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București a primit un grant de la Ministerul Educației – Unitatea de Management a Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi Competitive pentru Universități – SGCU – PV derulate în cadrul Proiectului privind Învățământul Secundar – ROSE, titlul subproiectului: „A fi sau a nu fi student UNATC – AS UNATC”, acord de grant nr. 338/SGU/PV/III din 14.07.2020 şi intenţionează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția de Pachete de bun venit, pentru care a fost emisă prezenta Invitație de Participare. În acest sens, sunteți invitaţi să trimiteţi oferta dumneavoastră (în format pdf asumată și în format word) pentru produsele descrise, în formatul solicitat conform Anexa la Invitație și în format electronic editabil.

Anunț cerere de ofertă SERVICII MASĂ proiect ROSE AG 338

Anunț de atribuire

A FI SAU A NU FI STUDENT UNATC (AS UNATC)
ȘCOALĂ DE VARĂ

Beneficiar: UNATC „I.L. Caragiale” București
Schema de granturi – Programe de vară de tip punte
Titlul subproiectului: A fi sau a nu fi student UNATC – AS UNATC
Acord de grant nr. 338/SGU/PV/III din 14.07.2020

Introducere

În baza Acordului de Grant nr. 338/SGU/PV/III din 14.07.2020, încheiat cu Ministerul Educației (ME) – Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE), Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București a accesat prin Schema de Granturi Competitive pentru Universități, derulate în cadrul Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE, un grant în valoare 428.047 lei pentru implementarea subproiectului „A fi sau a nu fi student UNATC – AS UNATC”.

Subproiectul se adresează elevilor de liceu, proveniți din medii defavorizate, cărora li se prezintă oferta educațională a Facultății de Teatru și a Facultății de Film din cadrul UNATC București. Pe durata programului de vară de tip punte, cu ajutorul studenților (licență, master, doctorat) și absolvenților, precum și a profesorilor facultăților, liceenii vor descoperi în ce constau ocupațiile din domeniile teatru și artele spectacolului, cinematografie și media. Concret, subproiectul presupune organizarea a două sesiuni de Școală de Vară, pe durata a 14 zile, ce cuprind ateliere de jocuri artistice educaționale care detectează abilități specifice teatrului și filmului, întâlniri cu profesioniști absolvenți sau angajați în UNATC, prezentarea unei săli de teatru sau a unui platou de filmare, completate de vizionarea de producții de licență și master..

Activitățile urmăresc, pe de o parte, dezvoltarea competențelor de ordin comunicațional și socio-emoțional, iar pe de altă parte, oferirea de consiliere și orientare profesională elevilor privind alegerea unei cariere din domeniul artistic. În acest fel, participanții la activități sunt invitați să petreacă câteva zile asemenea unui student la Teatru sau Film.