Voluntariat – Graphic Designer

Designer. GraphicDesigner. Nu duci lipsă de creativitate și ești atent la detalii? Vrei să-i inspiri, informezi, captivezi pe ceilalți? Hai în Restart Camp, locul în care oricine poate învăța ce-și dorește și oricine poate veni cu experiența sa pentru a contribui într-o comunitate de oameni deschiși, veseli, puși pe treabă. Te invităm să vezi cum te poți dezvolta alături de noi, fie că ești la început de drum sau ai experiență în domeniu. Bate la ușă cu încredere, deschidem imediat 

Intră acum aici  și lasă-ne candidatura ta!

 Munca ta ne va face și mai cunoscuți, vom atrage atenția și altor oameni, sprijinind astfel proiectul să se dezvolte și să ajungă la cei care au nevoie de noi. Prin ceea ce creezi vei ajuta oamenii să își descopere propriul design al vieții lor profesionale!

Aici ai ocazia să înveți sau să practici experiența ta – te instruim/susținem ca între prieteni – cu deschidere, răbdare – ca între prieteni profesioniști 

Ca voluntar în RestartCamp vei face parte dintr-o echipă care îți oferă susținere la fiecare pas, și la noi asta e pe bune. Te vei face remarcat public și vei putea să adaugi cu mândrie în portofoliu sau în CV un proiect așa cum este Restart Camp. Iar noi ne vom asigura că acțiunile și contribuția ta vor avea vizibilitate online în fața clienților sau angajatorilor pe care îi dorești și te vom recomanda în mod direct acolo unde ai nevoie.

__
Restart Camp are o echipă de 50 de voluntari profesioniști cu expertize diverse, care lucrează remote, în timpul lor liber, 2-3 ore pe săptămână și participă la întâlnirile săptămânale online.