ShortsUP Audience Award 2019

Ediția a 6-a, 26-28 iulie pe Domeniul Mogoșoaia, aduce mai multă libertate, mai multă natură, mai mult spațiu pentru explorare cinematografică. Marele Picnic găzduiește competiția ShortsUP Audience Award, o provocare pentru creatorii de scurtmetraje, dar și pentru privitorii de povești scurte. Spectatorii vor avea misiunea de a vota filmul preferat, iar cea mai votată producție va fi recompensată cu un premiu de 1500 Euro – Premiul Publicului ShortsUP. Anunțul filmului câștigător va fi făcut pe 30 iulie, după centralizarea voturilor.
Dacă ai un scurtmetraj de ficțiune, documentar, animație, experimental sau videoclip cu o durată maximă de 30 de minute, produs după data de 15 ianuarie 2016 și care are în palmares un premiu oferit de un juriu format din profesioniști din industria cinematografică, înscrie-l în preselecția ShortsUP Audience Award. 
Completează formularul de înscriere până pe 15 iunie 2019, ora 23.59 pm. Înainte să completezi formularul de înscriere, te rugăm să citești regulamentul competiției.
Competiția ShortsUP Audience Award are ca scop susținerea producției de film scurt românesc și internațional, educația cinematografică și încurajarea spiritului critic.