Formare echipa scurtmetraje

Cautam sa intregim echipa de filmare pentru realizarea mai multor filme de scurt metraj, cu posibilitatea de a colabora in viitor la realizarea unui lungmetraj. Vizam in principal persoane la inceput de drum, dornice de a acumula experienta, dar si cei deja experimentati sunt bine veniti.
Scurtmetrajele au ca tema evidentierea problemelor societatii, general valabile, nu doar din Romania si nu vor fi filmate in stil minimalist, cateva avand elemente SF (actiune atemporala, elemente supranaturale etc).
Cautam actori, dar si oameni din echipa tehnica (productie, imagine, scenografie etc), filmarile vor avea loc in principal seara si in weekend-uri, deci puteti participa indiferent ca sunteti studenti sau aveti loc de munca.
Bugetul este redus(o mare parte ducandu-se pe achizitionarea echipamentului, locatii etc), de aceea va rugam sa specificati daca sunteti dispusi sa participati ca voluntari sau sa comunicati rata dorita.
Daca suneti interesati, ne puteti trimite un video scurt in care sa va prezentati si sa specificati in ce calitate doriti sa participati, dar sa mentionati si experienta relevanta(filmari sau exemplificari sunt bine venite), daca exista, la adresa de email: albertoandrn@gmail.com