Coordonator executiv Serviciul Marketing Cultural

Ai spiritul tânăr și îți dorești să faci parte dintr-o echipă dinamică și creativă? Teatrul „Gong” Sibiu caută coordonator executiv pentru Serviciul Marketing Cultural, cu statut de colaborator subordonat direct managerului, pe perioadă determinată de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire pe termen nedeterminat.

Condiții minime pentru selecția la interviu:

– vechime de minim 3 ani de zile într-o instituție publică de spectacole și concerte;
– studii de licență sau master în domeniul teatrologie sau management cultural;

Ne interesează persoanele flexibile, bine organizate, care să înțeleagă specificul unui program fragmentat, cu aptitudini excelente de coordonare și mediere, dar mai ales cu solide cunoștințe în scrierea de proiecte și managementul proiectelor culturale, cu experiență în comunicarea digitală (social media, website, new media), operarea unui PC și a programelor Microsoft Office, capabile să comunice la un nivel avansat în limba engleză.

CV-ul alături de fotografia portret și un mesaj de intenție se trimit exclusiv la secretariat@teatrulgong.ro.

N.B: Având în vedere numărul mare de mesaje primite pentru astfel de anunțuri, doar candidații selectați pentru o întâlnire cu managerul teatrului vor fi contactați. Termenul limită de depunere al CV-urilor este 12 iulie 2019. Secretariatul teatrului nu este disponibil pentru mai multe detalii legate de acest anunț.