Casting call – actrițe

Absolvent de master la University of East London, sectiunea Filmmaking caut actori pentru scurtmetrajul la care lucrez momentan.
Se cauta actrite pentru casting-ul scurtmetrajului.

Momentan auditiile vor avea loc online, urmand sa fie anuntat si un potential casting in persoana.

Asteptam cu entuziasm o poza tip portret, un plan intreg si un showreel, la adresa atasata mai jos.

Caracteristicile rolurilor principale sunt urmatoarele:

Sotia (varsta personajului 28-30 ani)
Baba Lixandrina (varsta personajului 50-65 ani)
Femeia misterioasa (varsta personajului 28-30 ani)

Fiind un proiect cu bugetul redus, rolul nu va fi platit, dar se va asigura transportul, mancarea si cazarea pe durata zilelor de filmare. Dupa editare, scurtmetrajul va fi trimis la festivaluri de film, dar si actorilor in caz ca doresc sa il foloseasca pentru un showreel.

In legatura cu productia in sine, filmarile vor avea loc la sfarsitul lunii iulie 2020, in mai multe locatii din Judetul Buzau. Perioada de filmare va dura 4-5 zile.

Se va trimite scenariul cat mai curand posibil, iar ulterior, cand vom stabili zilele exacte de filmare, se va trece prin scenariu cu actorii si li se vor explica viziunea asupra acestui proiect si asupra rolurilor, cine sunt personajele, care este setting-ul, actiunea si contextul in care sunt puse.

Scurtmetrajul va urmari povestea lui Dinu, un barbat care din cauza episoadelor psihotice pe care le are din ce in mai des, ajunge sa nu mai faca diferenta dintre realitate si fantezie, ajungand sa isi faca rau atat lui, cat si familiei ei sale.

Detalii:
Regizor: Vasile Badoiu
Adresa de e-mail: vasilebadoiu1@gmail.com
WhatsApp: 00447459317516