Call pentru cel mai creativ PR

Îți place teatrul și vrei să contribui la promovarea lui în cel mai inedit mod? Vrei să fii parte dintr-o echipă tânără de teatru independent?

Teatrul Apropo organizează call pentru cel mai creativ PR pentru proiectele Dincolo de Oglindă și Festivalul Bucharest Fringe Ediția a 10-a.

Teatrul Apropo reprezintă o formulă de teatru independent, un promotor de creație pentru tinerii artiști, care își propune să ofere dreptul de a experimenta în sens creator. Ne dorim să inovăm prin formă, conținut și promovarea teatrului contemporan.

Misiunea noastră este de a realiza proiecte excepționale în domeniul artelor spectacolului, în spații și contexte neconvenționale; de a promova generația tânără de artiști români și de a-i pune în dialog cu publicul tânăr.

Criterii de aplicare*:

– CV
– Scrisoare de intenție

*Toate materialele mai sus menționate vor fi trimise pe adresa de mail: comunicare@teatrulapropo.ro până la data de 20 iunie ora 24:00.

Persoanele care vor trece de o primă selecție vor fi anunțate telefonic și vor fi invitate la Teatrul Apropo pentru o discuție pe tema promovării proiectelor teatrului nostru independent.

Proiectele sunt co-finanțate de către A.F.C.N. și toți membrii echipei vor fi remunerați corespunzător.