Borcanul cu ficțiune ediția II

POVESTE, PERSONAJE, SUSPANS ȘI TOT CE-ŢI MAI TRECE PRIN CAP

Borcanul cu ficțiune – Platformă de creație pentru scenarii de film. Proiect de implicare și responsabilitate socială organizat de Asociația Echitart, cu sprijinul Vestra, destinat tinerilor pasionați de film. Sursa de inspirație: umorul și poveștile de viață ale oamenilor și ale locurilor.

ETAPELE CONCURSULUI:

Induction

Induction (3-9 august 2020 ) – perioadă în care participanții selectați vor ajunge la “Cai de Vis” și sub îndrumarea mentorului vor culege/se vor inspira din umorul local, din poveștile de viață ale oamenilor și ale locurilor pentru a crea un scenariu. Participanții vor avea timp până în data de 6 septembrie să trimită lucrările finale. În următoarele 10 de zile, juriul va selecta cele mai reușite 5 lucrări pentru Masterclass-ul din toamnă.

Masterclass

Masterclass (5-11 octombrie 2020) – autorii celor mai bune 5 scenarii vor avea ocazia să participe la un Masterclass, unde vor fi prezenți actori, scenariști, regizori consacrați care îi vor ajuta să își dezvolte scenariile. La finalul Masterclass-ului, un singur scenariu câștigător va fi transpus într-un film de scurt metraj.

Regulament și înscriere: aici

Proiectul se adresează tuturor tinerilor pasionați de cinematografie atât din România cât și din Republica Moldova.