Voice acting – Urgent

Studentă la University of South Wales in Cardiff, sectiunea de Scriptwriting,  organizeaza pentru dizertatie un festival de 3 zile,  la care vor participa persoanele din industrie si criticii de teatru/film din Londra si Cardiff.
Se caută actor piesă experimentală, o combinatie de radio/audio, film/visual si elemente fizice/”artefacts”. Actorul va fi implicat in partea audio de 15 minute – voice acting, monolog. Este nevoie de un baiat cu o voce calma, emotionala, captivanta, dar simpla.
 Rolul va fi credited si in filmul propriu-zis si in brosura pe care o vom imparti in seara festivalului. Rolul nu este platit, dar se asigura transportul si mancarea pe durata inregistrarii. Dupa editare, piesa va fi postata si online si va fi trimisa si actorului in caz ca doreste sa o foloseasca pentru un showreel. Orice feedback primit dupa festival va fi trimis de asemenea.

In legatura cu productia in sine, as avea nevoie sa stiu cat mai repede cam ce zile ar fi disponibile, pentru coordonare cu echipa de sound. Se va trimite scenariul pentru rehearsals/reading cat mai curand posibil, iar ulterior, cand se va stabili ziua de inregistrare, se va trece prin scenariu cu actorul si i se va explica viziunea pentru proiect si pentru rol, cam ce emotii ar trebui atinse, se va explica in detaliu cine este personajul, care sunt setting-ul si actiunea si contextul in care este pus etc.

Perioada de inregistrare ar fi de preferat intre 6-12 aprilie, dar fiind doar 15 pagini ar dura doar o zi sau doua depinzand si de programul actorului.

Rezumatul piesei:

To My Star is an experimental piece which aims to stimulate one’s senses through combining a variety of mediums and storytelling devices. It serves as an extension to its source material, the feature-length film entitled Focus, and explores the idea of what love means to people, and how different people and cultures perceive it. Focus tells the story of a suicidal reporter who becomes the object of a serial killer’s affections.
Detalii:
Laura Dobre, email: lauratdobre@gmail.com, telefon: 0728782360