Concurs de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului”

Autorii vor trimite piesele redactate în format word sau pdf prin e-mail, la adresa: unitext@uniter.ro sau le pot depune individual la Secretariatul UNITER, pe un stick sau CD. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei, ci va fi înlocuit cu un motto scurt, alături de titlul piesei.

Pentru identificare, autorii vor trimite prin poștă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, sector 1, București, cod poștal 010305, un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresă, telefon, e-mail. Pe plic se va menționa: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2019”.

Nu se primesc în concurs dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele pieselor nu se primesc în format tipărit și nu se înapoiază după finalizarea concursului.

Câștigătorul va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2020, iar piesa câștigătoare va fi publicată într-un volum lansat în cadrul evenimentului.- https://www.uniter.ro/concursul-de-dramaturgie-cea-mai-buna-piesa-romaneasca-a-anului-2019/?fbclid=IwAR3Rntw-vLIm6C5TQmfjQqTo128Fi6BMoXjEcnyrO_40ILzkBu0tVDBUJtc