Apel de selecție – proiecte artistice

Inițiatorii proiectului european Art & Well-being invită artiști din Europa să propună lucrări artistice – instalații, performance, intervenții în spațiul public și altele– care explorează aspecte și teme legate de sănătate și starea de bine. În cadrul apelului vor fi selectate două categorii de proiecte: (1) dezvoltarea și producția de lucrări artistice care vor fi expuse și prezentate în cadrul expozițiilor Art & Well-being la Bruxelles, Cluj și Maribor în toamna anului 2020 și primăvara 2021 și (2) proiecte care vor fi dezvoltate pe parcursul unor rezidențe artistice de 1-2 săptămâni și găzduite de unul dintre cei trei parteneri artistici din Bruxelles, Cluj și Maribor.

Artiștii interesați sunt invitați să consulte condițiile apelului și să înscrie online propuneri de proiecte până la data de 8 aprilie 2020, pe website-ul: www.art-wellbeing.eu/form.

Un juriu internațional de experți va selecta 5 instalații/lucrări de artă și 3 proiecte pentru rezidențe artistice. Din fondurile proiectului vor fi acoperite costuri de producție și onorariile artiștilor, stabilite în funcție de specificul, durata și complexitatea proiectelor selectate.