Angajatori de TOP București

Inscrie-te la cel mai important targ de cariera din Bucuresti!

Vino la cea de-a 26-a editie Angajatori de TOP Bucuresti si profita de:

130 dintre cei mai doriti angajatori ti-au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!

Zeci de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 10-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte).

Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.

Inregistreaza-te la adresa: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti?utm_campaign=adtb26&utm_medium=cpc&utm_source=facebook&utm_content=t2&fbclid=IwAR09irqeUOx0WrAhvpKyT4esFO__ntlHehe5Gj5olVGGS20L5Nh-REGZBTw

folosind butonul “Inscriere” iar noi te tinem la curent cu ultimele noutati! Job-ul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP. Descarca-ti CV-ul in format BarCode si vino pe 5 si 6 Aprilie la Sala Palatului, Bucuresti. 130 de companii de top au peste 6000 de pozitii deschise.