Centrul de consiliere și orientare în carieră din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ,,I.L. Caragiale” București se adresează elevilor din anii terminali, studenților, absolvenților și angajatorilor interesați.

Obiectivul principal constă în informarea și consilierea beneficiarilor, astfel încât aceștia să poată lua decizii responsabile asupra gestionării propriului traseu pe plan educațional și profesional, dar și a perioadelor de tranziție. Oferim informații și feedback despre CV, scrisoare de intenție, interviul de angajare/casting.

Totodată, Centrul de consiliere și orientare în carieră al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ,,I. L. Caragiale” București are ca scop facilitarea comunicării dintre angajatori și grupurile țintă, asigurând o relație directă între cererea și oferta de muncă, prin intermediul unei baze de date cu prezentări și informații despre studenții și absolvenții Universității.

În plus, pagina de ,,Anunțuri” este dedicată locurilor de muncă vacante, venind atât în sprijinul studenților sau absolvenților interesați, cât și al angajatorilor, care ne pot transmite ofertele în vederea publicării acestora în secțiunea special creată în acest scop.

Descarcă Ghidul Studentului

                                                                                     

Pentru oferte de muncă puteți folosi următoarele link-uri:

Pentru publicarea ofertelor de muncă vă rugăm
să ne scrieți la adresa: orientare.cariera@unatc.ro 
 sau să completați Formularul care se regăsește la pagina Contact.